SITE-ul colecteaza date cu caracter personal, pe pagina sa, numai cu acordul voluntar al UTILIZATORULUI, in scopurile mentionate la punctul 3.4. din Termeni si Conditii.

Prin crearea CONTULUI, fiecare MEMBRU sau CLIENT si-a exprimat consimtamantul ca SOCIETATEA sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare MEMBRU sau CLIENT are dreptul de a solicita informatii suplimentare sau incetarea folosirii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de mail vreauincaltaminte@gmail.com sau prin modalitatea pusa la dispozitie de contul creat pe site.

SITE-ul poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SOCIETATE pentru a imbunatati serviciile oferite UTILIZATORILOR sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Termenilor si Conditiilor, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor MEMBRULUI/CLIENTULUI contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SOCIETATII si/sau al eventualilor terti cu care SOCIETATEA are contracte de parteneriat in acel moment.

SOCIETATEA nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale CLIENTULUI.

SOCIETATEA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.