SOCIETATEA poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care SOCIETATEA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Produsele achizitionate prin intermediul SITE-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al CLIENTULUI.
SOCIETATEA poate limita unuia sau mai multor CLIENTI, capacitatea de achizionare a unor produse disponibile pe SITE la un moment dat.

SOCIETATEA nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, in urmatoarele cazuri:

Stocul initial s-a epuizat sau se constata ca produsul comandat prezinta un defect, motiv pentru care vanzatorul va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda si se obliga sa anunte cumparatorul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta;

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate eronat, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SOCIETATEA isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

In cazul in care SOCIETATEA nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, la data la care SOCIETATEA ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre CLIENT, sumele achitate vor fi rambursate de catre SOCIETATE in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.